Kuulumisia Raahesta

Kesälomat alkaa olla vietetty ja syksyn raikkaat tuulet puhaltavat Raahen rannoilla. Raahessa on odottava tunnelma muuttumassa kohti positiivista investointien virtaa, Pyhäjoen ydinvoimalan ja sen ympärille rakentuvan infran myötä. Olemme kuulleet monilta asiakkailtamme hyviä tulevaisuuden suunnitelmia ja osalla on jo alkanut toteuttamisvaihe. Hedelmällisiä keskusteluja on käyty toimistolla eri vaihtoehdoista ja ratkaisuja on syntynyt.

raahe_netRaahen toimistolla on jo vauhdilla aloitettu kirjanpito-ohjelmiston muutos, jolla pyrimme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuksia sähköisiin palveluihin. Ensimmäisillä asiakkailla on jo käytössä uusi ohjelmisto ja olemme saaneet puolin ja toisin hyviä kokemuksia sähköisestä ostolaskujen kierrätyksestä ja raportoinnista. Sähköinen ostolaskujen kierrätys on nopea ja helpottaa yrittäjän arkea.

Halu sähköiseen taloushallintoon tuli sekä asiakkailtamme että henkilökunnalta. Olimme jo viime vuoden puolella saaneet muutamilta asiakkailta kyselyjä sähköisestä ostolaskujen kierrätyksestä sekä ajantasaisista raporteista. Myös henkilökunta oli kiinnostuneena seurannut kollegoiden siirtymistä uusiin järjestelmiin ja heidän kokemuksiaan. Omistajan vaihdoksen myötä oli samalla hyvä aika muuttaa myös järjestelmiä. Muutoksen myötä pääsemme ja joudumme samalla uudistamaan myös toimintatapojamme. Haasteita ja onnistumisen tunteita on uusi järjestelmä jo nyt tuonut mukanaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Mikäli sinulla on halua muuttaa toimintatapojasi, otahan yhteyttä, niin jutellaan miten me voimme auttaa!

anne_kivimaki.jpg

Anne Kivimäki

Toimistopäällikkö, Raahe