Palvelumme

 

Tilitoimistomme Esmo Economia Oy ja Raahen Tili Oy palvelevat asiakkaita aina Enontekiöltä Utsjoelta Helsinkiin. Tarjoamme taloushallinnon palvelut juuri siinä laajuudessa kuin yrittäjät haluavat. Yhdessä asiakkaan kanssa keskustelemme ja päätämme tehdäänkö kirjanpito perinteisesti paperisena, osittain tai täysin sähköisenä. Mukaudumme ketterästi asiakkaan muuttuviin tarpeisiin ja toiveisiin!

Käytössämme on yksi Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto, Visma Fivaldi joka tarjoaa nykyaikaiset työkalut niin tilitoimiston kuin asiakkaamme käyttöön. Asiakas tilaa tarvitsemansa määrän käyttäjätunnuksia haluamillaan moduuleilla palveluilla suoraan tilitoimistolta. Tilitoimisto rakentaa asiakkaan käyttöympäristön ja vastaa käyttäjien kouluttamisesta. Ohjelman avulla asiakas saa käyttöönsä mm. laajat raportointioikeudet, pystyy tekemään myyntilaskutuksen ja hoitamaan ostolaskujen vastaanoton aina maksatukseen saakka. Asiakkaan ei tarvitse sitoa pääomia kalliisiin ohjelmistoihin ja mikä tärkeintä, käytön tuki on meillä tilitoimistossa, eikä pitkän puhelujonotuksen päässä.

Tilitoimistomme Oulussa, Haukiputaalla ja Raahessa ovat taloushallintoliiton auktorisoimia tilitoimistoja, mikä on tinkimättömän laadun ja asiantuntemuksen tae. Olemme ylpeitä työstämme taloushallinnon asiantuntijoina ja meistä välittyy aito välittäminen jokaista asiakasta kohti.

Esmo Oy on koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka kehittää suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyä sekä yrittäjien ja henkilöstön osaamista. Olemme erikoistuneet erilaisiin yritysjärjestelyihin niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Esimerkiksi yrityskaupat, perustamiset ja erilaiset muut yritysjärjestelyt ovat yksi osa asiantuntijapalveluitamme.

Esite yrityskaupat >

Meillä jokainen työntekijä ja yrittäjäpariskunta on mukana päivittäisessä tekemisessä ja tavoitettavissa asiakkaille. Yhtiömme työllistävät noin 30 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2019 on 2,4 miljoona euroa. Olemme aidosti pohjoissuomalainen perheyritys, jonka arvona on taata laadukasta taloushallinnon asiantuntijuutta asiakaslähtöisesti.

-Yrittäjät, Pasi ja Hanna Kinnunen