Hakuaika koulutukseen on päättynyt.

Hyvinvointiteknologian tuotepäällikkö -koulutuksessa opiskelijat oppivat määrittämään yrityksen liiketoimintaprosessit ja ymmärtävät laajasti esimiestyön merkityksen yrityksen toiminnassa hyvinvointiteknologian alalla. Koulutus antaa valmiudet toimia alalla tuote- ja projektipäällikön tehtävissä. Käytännönläheinen koulutus antaa konkreettisia valmiuksia erityisesti Pk-sektorin yrityksissä työskentelemiseen. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on aiempaa osaamista esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalta tai teknologia-alalta.

Koulutus sisältää 6 kuukauden työharjoittelujakson, jonka aikana opiskelijat pääsevät soveltamaan osaamistaan käytännön työtehtävissä yrityksessä. Koulutuksen tavoitteena on aina työllistyminen. Meille on ilmoittaunut jo useita opiskelijoista kiinnostuneita yrityksiä. Autamme jokaiselle sopivan harjoittelupaikan löytymisessä. Koulutukseen sisältyy 20 lähiopetuspäivää, jotka suunniteltu siten, että työharjoittelu yrityksessä voidaan toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti.

Tutustu koulutukseen tarkemmin, esitteen löydät tästä >


Löydä uusi työpaikka – Koulutuksessa yhdistetään yritysten kehittämistarpeet ja korkeasti koulutettujen henkilöiden osaaminen!

Koulutuksen sisältöalueita:
– Hyvinvointiteknologia, laitteet, tuotekehitys, palvelut
– Sosiaali- ja terveydenhuolto toimintaympäristönä sekä lainsäädäntö
– Projektiosaaminen
– Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen
– Myynti ja markkinointi, erilaiset rahoituskanavat
– Liiketoimintaosaaminen ja yrittäjyys
– Esimiestyö ja johtaminen
– Talous- ja laskentaosaaminen
– Kilpailija- ja toimintaympäristön analyysi

Lisätietoja koulutuksesta:
Seppo Pannula puh. 044 354 4871, seppo@pannula.fi
Pasi Kinnunen puh. 050 556 5110, pasi.kinnunen@esmo.fi
Riitta Kähkönen, puh. 040 588 7600, riitta.kahkonen@esmo.fi

Lisätietoja myös Te-toimiston sivuilta >