Esmo-yhtiöt edistävät arvojensa mukaisesti suomalaista kilpailukykyä ja yrittäjyyttä.

Tuotamme asiakkaillemme taloushallinto-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Yhtiömme on suomalainen perheyritys ja tärkein arvomme on asiakaslähtöisyys. Yhtiöt työllistävät yli 20 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2015 on 1,5 miljoona euroa.
Esmo Oy:n yrittäjinä ja omistajina ovat FM, eMBA Pasi Kinnunen ja Hanna Kinnunen.

Esmo Oy on vuonna 1990 perustettu koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka kehittää suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyä sekä yrittäjien ja henkilöstön osaamista.

Esmo Economia Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto Oulussa, joka tuottaa asiakkailleen kaikki taloushallinnon palvelut, jotta asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Käytössämme on joustavat ja nopeat sähköiset palvelut, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen tiedonsiirron asiakasyrityksillemme. Toimintamallimme perustuu asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen palveluun sekä vahvaan toimialatuntemukseen.

Raahen Tili Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Vuonna 1974 perustettu yhtiö on alueensa markkinajohtaja. Neljän vuosikymmenen kokemus näkyy tinkimättömänä laatuna ja vahvana asiantuntemuksena asiakkaillemme.