BusinessPRO (KEKO) alkaa 12.2.2020


Tuo osaamisesi kasvuhakuisen pk-yrityksen käyttöön ja löydä uusi työpaikka! Koulutus on herättänyt suurta kiinnostusta ja tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä alueen yrityksissä.

BusinessPRO (KEKO) Uuden teknologian hyödyntäminen pk-yrityksissä alkaa 12.2.2020

Aloitamme aivan uudenlaisen koulutusohjelman Oulun alueen pk-sektorin tarpeisiin. Koulutuksen tavoitteena on uuden teknologian käyttöönotto pk-yrityksissä perinteisillä toimialoilla. Tavoitteena on kiihdyttää pk-yritysten kasvua ja työllistämistä teknologian ja digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntämällä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat esimerkiksi tuotannonohjausjärjestelmien, automaatio- ja robotiikkajärjestelmien, varastonhallinnan, pilvipalveluiden, myynti- ja markkinointijärjestelmien, verkkokauppojen, varausjärjestelmien ja taloushallinnon järjestelmien käyttöönotto-, kehittämis- ja ylläpitotehtävät.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti koulutukseen soveltuvat korkeakoulututkinnon suorittaneet TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita  monipuolisista asiantuntijatehtävistä. Koulutus soveltuu esimerkiksi teknisten, luonnontieteiden, tietojenkäsittelyn tai kaupallisten alojen koulutuksen saaneille, mutta muutkin koulutusalat ja aiempi työkokemus voivat soveltua. Koulutus sopii myös vastavalmistuneille korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Koulutuksen tavoitteena on myös luoda pysyvä työpaikka yritykseen, johon opiskelija työssäoppimisen aikana toteuttaa kehittämistehtävänä teknologian kehittämis- ja käyttöönottoprojektin. Useat yritykset ovat sitoutuneet koulutukseen tarjoamalla mielenkiintoisia työssäoppimispaikkoja eri toimialoilta.

Koulutusaika 12.2. – 7.7.2020.

Koulutukseen sisältyy 80 päivän mittainen työharjoittelu, jonka aikana opiskelijat työskentelevät yrityksessä ja toteuttavat teknologian kehittämis- ja käyttöönottoprojektin. Koulutukseen sisältyy 15 tehokasta lähipäivää. Lähiopetuspäivät on suunniteltu siten, että työharjoittelu voidaan toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti. Koulutukseen mahtuu mukaan 16 opiskelijaa.

Koulutusesitteen löydät tästä >

Koulutuksen sisältöalueita:
–  Uusi teknologia pk-yritysten kasvun tukena
–  Teknologian implementointi
–  
Teknologian tuotteistus ja kaupallistaminen
–  
Projektiosaaminen
–  Myynti ja markkinointi
–  
Liiketoiminta ja yrittäjyys
–  
Esimiestyö ja johtaminen
–  
Talous-, laskenta- ja rahoitusosaaminen
–  
Kilpailija- ja toimintaympäristön analyysi – roadmap-ajattelu
–  
Tuotanto- ja palveluprosessit
–  
Liiketoimintasimulaatio
–  
Viestintä- ja vuorovaikutustaidot
–  
Markkinakartoitus, suunnittelu

INFOTILAISUUS:
Tule infoon kuulemaan lisätietoja
13.1.2020 kello 13.00
Osoite: Technopolis,
Elektroniikkatie 13, Oulu

HAKEUTUMINEN
TE-toimiston kautta 15.1.2020 mennessä
www.te-palvelut.fi/omaasiointi
Hae tästä linkistä >


Tämän lisäksi lähetä CV:si myös kouluttajalle osoitteeseen koulutus@esmo.fi

Lisätietoja Esmosta:

Seppo Pannula puh. 044 354 4871, seppo@pannula.fi
Riitta Kähkönen, puh. 040 588 7600, riitta.kahkonen@esmo.fi
Pasi Kinnunen puh. 050 556 5110, pasi.kinnunen@esmo.fi

Lisätietoja myös Te-toimiston sivuilta >

KEKO eli pk-yritysten kehittämiskoulutus on monimuotokoulutus, jossa korkeasti koulutetut ammattilaiset kehittävät työssäoppimispaikkaansa ja samalla opiskelevat koulutuksen aihepiiriin kuuluvia asioita. Työssäoppimispaikka saa yritykseensä täysipäiväisen asiantuntijan maksamalla vain koulutuskulut. Koulutuksessa olevalle ammattilaiselle ei makseta palkkaa, vaan hän saa koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

 

Esite yritykselle – korkeasti koulutettu teknologian osaaja yrityksesi vaativaan kehittämistehtävään >